Skip to main content
 

Betaalbare pruiken

Opzoek naar een betaalbare pruik waar u zich prettig mee voelt? KnipArt uit Limburg "Nederweert" heeft voor u de mooiste betaalbare pruiken in het assortiment

BETAALBARE PRUIKEN

KNIPART betaalbare pruiken –

gevestigd in Limburg “Nederweert” – is een salon, gespecialiseerd in haarwerken, onder de bezielende leiding van Hannelore Fiers. Haar passie en drive is letterlijk: ‘aandacht voor haar…’ En die aandacht is niet alleen gericht op haarverzorging en betaalbare pruiken, maar ook op het persoonlijke welzijn en het uiterlijk van de vrouw zelf!

KNIPART betaalbare pruiken – met de nadruk op ‘Art’ – staat voor de ‘kunst van het begrijpen’. Haaruitval door chemokuren bij kanker, medicijnen of andere haaraandoeningen is immers een heftige ervaring. KNIPART beseft dat en met een gedegen kappersvakkennis van ruim 35 jaar, verstaat ze de ‘kunst om een vrouw weer vrouw te laten zijn’!

Gecertificeerd
KNIPART is gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist en garandeert daarmee deskundig advies, hoge kwaliteit en goede service tegen een eerlijke prijs.Zorgverzekeraars
KNIPART declareert rechtstreeks aan zorgverzekeraars, die veelal geheel of gedeeltelijk haarwerken vergoeden.

Vergoeding
De basisvergoeding van de zorgverzekeraar is, bij een medische indicatie per 1 januari 2016, €418,50

Betaalbare pruiken

‘Neusje van de zalm’

FOLLEA streeft ernaar om elke vrouw de meest innovatieve, natuurlijke en comfortabele haaroplossing aan te bieden – en doet dit met haarwerken en haarstukjes. FOLLEA staat voor haarwerken met een unieke, hoge kwaliteit samengesteld uit het beste échte Europese haar.

Wat komt er bij kijken wanneer pruik kopen……

KNIPART haarwerken is exclusieve dealer van FOLLEA en de filosofie sluit geheel aan op ‘aandacht voor haar’. Hannelore Fiers van KNIPART uit Nederweert staat 100% achter FOLLEA: “De haarwerken van FOLLEA vind ik het écht ‘het neusje van de zalm’. Je ziet en voelt direct dat het écht haar is met een unieke kwaliteit . Het is perfect. FOLLEA geeft een vrouw weer vanzelfsprekend haar.”